3D SCANNING SERVICES

Palvelut

Laserkeilaus

Päätuotteemme on laserkeilaus, jonka avulla lähes mikä tahansa kohde voidaan 3d-dokumentoida digitaaliseen muotoon sellaisena kuin se on. Laserkeilaus on paras menetelmä suurien ja monimutkaisten kohteiden dokumentointiin.

Laserkeilauksen tuloksena syntyy 3d-pistepilvet, joita usein jo sellaisenaan voidaan hyödyntää monissa yleisimmissä CAD-ympäristöissä. Jatkojalostuksessa pistepilvien pohjalta voidaan  luoda esim. 3d-malleja, jotka mahdollistavat olemassa olevan kohteen näyttämisen ja mitoituksen esim. layout-kuvissa. Lisäksi tuotamme laserkeilausaineistojen pohjalta muitakin jatkojalostettuja lisäpalveluita.

Laserkeilausta voidaan käyttää apuna esimerkiksi laite- ja varustesuunnittelussa, teollisuuden uusinnoissa sekä rakennusten ja tilojen muutossuunnittelussa tai yleisesti kaikenlaisten kohteiden 3d-dokumentoinnissa.

Voimme toimittaa 3d-pistepilvet ja 3d-mallit mm. seuraaviin cad-ohjelmistoihin:

Laserkeilauksen edut:

1) Riskien poistaminen
Laserkeilauksella saadaan tarkat tiedot vaikkapa putkien sijainnista vanhoissa kohteissa; näin voidaan helposti suunnitella, mihin kohtaan uudet putket sijoitetaan. Turhat riskit poistuvat kun putkien yhteensopivuusongelmat vältetään ja aikataulut pitävät.

2) Toiminnan tehostuminen
Visuaalisten ja tarkkojen lähtötietojen ansiosta suunnittelu helpottuu ja epävarmuus poistuu. Asiakkaan ei välttämättä tarvitse itse edes käydä paikan päällä. Kun vaikeatkin kohteet tulevat tutuiksi laserkeilauksen avulla, pystytään varmemmin suunnittelemaan projektin kulku ja aikataulut etukäteen.

3) Lisäarvon tuottaminen
Laserkeilauksen ansiosta aikataulut nopeutuvat ja kustannukset pienenevät, kun uudet rakenteet voidaan luotettavasti valmistaa sopimaan vanhaan ympäristöön. Laserkeilaus antaa myös mahdollisuudet lisätuotteisiin; aineiston pohjalta voidaan tehdä vaikkapa animaatioita tai oikeita pienoismalleja.

Lisäpalvelut

Lisäpalveluna käsittelemme mitatun laserkeilausaineiston asiakkaalle parhaiten soveltuvalla tavalla. Voimme esimerkiksi konvertoida pistepilvet eri ohjelmistoihin tai tehdä 3d-mallinnuksen. Meiltä saat myös muita laserkeilausaineistojen pohjalta jatkojalostettuja palveluita.

Faro Webshare Cloud -aineistot                                                   https://sivil3d.websharecloud.com/

Ota yhteyttä ja kysy muista palveluistamme!

 

+358 40 530 8757
Sivil3D Oy » Pappilanvuorentie 10 a5, 40270 Palokka, Finland